top of page

Ako dobrá fotogaléria zvýši šance na predaj nehnuteľnosti

Správne zostavená ponuka je kľúčom k úspešnému predaju nehnuteľnosti. Stačí využiť pár osvedčených trikov a šance na uzatvorenie transakcie budú niekoľkonásobne vyššie. Dôkazom sú objekty, ktorých predaj urýchlila pestrá a kvalitná fotogaléria.



Pri tvorbe ponuky na predaj nehnuteľnosti treba zohľadniť viacero faktorov, ktoré dokážu urýchliť priebeh obchodu. Pozornosť záujemcov vzbudzuje hlavne fotogaléria s detailnými zábermi odhaľujúcimi prostredie objektu a jeho čo najaktuálnejší stav. Práve to ich motivuje vytvoriť si lepšiu predstavu o nehnuteľnosti a čo najskôr si dohodnúť obhliadku.


trh byvania bratislava

Obraz povie viac ako akýkoľvek text – Nech je popis textu akokoľvek pútavý, nikdy nám o danej nehnuteľnosti nenapovie toľko ako samotný text. Sú to práve obrázky, podľa ktorých si môžeme spraviť celkom reálnu predstavu o dispozícii, priestrannosti aj o zariadení objektu.


trh byvania bratislava

Detailné fotky priblížia atmosféru – Čím viac fotografií, tým reálnejšia predstava o objekte. Ak sú zábery kvalitné a pravdivé, dokážeme vďaka nim vycítiť atmosféru aj z inzerátu. Fotky totiž prezradia, aká miera denného svetla sa dostáva do izieb, aké materiály sú v priestore či v akých odtieňoch je nehnuteľnosť zladená.



Ako fotiť, aby objekt vzbudil viac pozornosti:


- fotky by mali byť zhotovené kvalitným aparátom

- na záberoch najlepšie vynikne čistý a uprataný priestor

- dôležitý je dôraz na detaily v jednotlivých miestnostiach

- snímať by sa malo pri dobrom svetle z rôznych uhlov

- optimálny počet fotiek nie je záväzný, no čím viac, tým lepšie



Ak sa chystáte predať byt, dom alebo akúkoľvek inú nehnuteľnosť svojpomocne bez realitnej kancelárie, pri tvorbe ponuky nezabudnite na fotogalériu. Tá umožní záujemcom nahliadnuť do objektu z pohodlia domova a u tých, ktorých obrázky zaujmú, máte šancu, že sa vám hneď ozvú so snahou o kúpu.



Text : Róbert Bosák

Foto : pravda.sk, magionarchitekti.cz,


Najzaujímavejšie
Najnovšie publikované
Archív
Vyhľadávanie Podľa Tág
Zatím žádné štítky
Sledujte Nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page